Complete Lijst met Zorgverzekeraars

Volgorde:
Reviews en Ervaringen over Zorg en Zekerheid

(66.7% aanbevolen)

Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid is de regionale zorgverzekeraar die zich sterk maakt voor toegankelijke én betaalbare zorg. Zorg waar onze verzekerden gezond van worden én blijven. Want bij ons staat de gezondheid van de klant centraal. Dat is te zien aan de kwaliteit van onze dienstverlening, de korte lijnen naar de zorgverleners, en het werken zonder winstoogmerk. Wij vinden dat zorg voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet blijven. Bij de dienstverlening staan service en kwaliteit voorop.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Anderzorg

(33.3% aanbevolen)

Anderzorg

Anderzorg, samen beter. Wij zijn de generatie die zo weinig mogelijk wil betalen voor zorg die je waarschijnlijk toch niet nodig hebt. Je maakt je keuzes bewust en leeft best gezond. Daar staat een scherpe premie tegenover. Daarom biedt Anderzorg jou al 5 jaar de laagste premie van Nederland!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Bewuzt

(50% aanbevolen)

Bewuzt

Wil je een goedkope zorgverzekering? Kies Bewuzt! Wij begrijpen dat je niet te veel wilt betalen voor je zorgverzekering. Want je geeft je geld toch liever uit aan leukere dingen? Daarom houden wij allereerst de premie zo laag mogelijk voor je. Daarnaast heb je bij Bewuzt een lagere premie zelf in de hand door slim te kiezen!

Bij ons geen dure aanvullende pakketten, maar drie betaalbare opties voor de meest gebruikte zorg: Fysio, Tand en Buitenland. Bij elke optie kun je kiezen tussen Goed of Beter. Zo betaal je alleen voor wat je echt nodig denkt te hebben. Bewuzt is een onderdeel van Coöperatie VGZ. Dit betekent dat je kunt rekenen op zorg van goede kwaliteit en een uitstekende service.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over De Friesland

(50% aanbevolen)

De Friesland

De Friesland Zorgverzekeraar maakt haar ambitie waar om samen met de klant goede zorg en kwaliteit van leven nu en in de toekomst te garanderen. Daarbij zien wij zorgaanbieders als partners. We zorgen ervoor dat onze klanten de beste zorg krijgen. Het beste bieden kan alleen met hartstocht en enthousiasme. Onze medewerkers nemen de tijd voor uw problemen. Gaan het gesprek aan met klanten en zorgaanbieders en zorgen ervoor dat de zorg direct aansluit op de behoeftes van de klanten.

We willen de transparantie bevorderen en de kwaliteit van zorg verbeteren. Dit doen we door vooruit te denken en creatief te zijn. Zo stimuleren we nieuwe zorginitiatieven en zoeken samen met zorgaanbieders naar de beste zorg voor u. Uw belang is daarbij altijd ons uitgangspunt.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Ditzo

(50% aanbevolen)

Ditzo

Welkom bij Ditzo! Verzekeren begint bij jouw gemak. Niet bij het gemak van een verzekeraar. Het is tenslotte niet iets waar je elke dag mee bezig wilt zijn. Laat staan je druk over wilt maken. Daarom wil je alles direct goed geregeld hebben.

Wij bieden je verzekeringen die zijn toegespitst op wat je echt nodig hebt. Verzekeringen met heldere voorwaarden die je gemakkelijk kunt aanpassen. Waar en wanneer je maar wilt.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Energiek

(50% aanbevolen)

Energiek

Energiek is de eerste zorgverzekering die vrouwen centraal stelt. Wij zetten ons actief in voor jouw gezondheid. Met onder andere een zorgverzekering die je zelf samen kunt stellen. Zodat jij kunt kiezen voor de best passende zorg voor je gezin, maar vooral ook voor jezelf. In onze aanvullende verzekeringen zitten vrouwspecifieke vergoedingen.

Energiek doet meer dan het aanbieden van een goed passende zorgverzekering. We zetten ons in voor betere zorg voor vrouwen, maar verzekeren je daarnaast ook van lekker in je vel zitten. Zo doen we regelmatig acties, werken we samen met specialisten en geven we op Facebook steeds tips en delen we blogs om je te helpen lekker in je vel te zitten.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over HoyHoy

(50% aanbevolen)

HoyHoy

Voor veel mensen is het regelen van financiële zaken geen dagelijkse klus. Hoyhoy.nl maakt het vergelijken en afsluiten van verzekeringen gemakkelijker en leuker. Zo kun je vanuit je luie stoel flink wat geld verdienen. Net als Aart de Luiaard, een zeer tevreden klant van hoyhoy.nl.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Independer

(33.3% aanbevolen)

Independer

Wat doet Independer voor jou?

Jij moet op je zorgverzekering kunnen vertrouwen. We onderhandelen hiervoor met verzekeraars over de beste voorwaarden en scherpste prijzen.

En ook in 2015 staan we voor je klaar. Bijvoorbeeld als je wilt weten of je zorg vergoed krijgt, met welk ziekenhuis je verzekeraar een contract heeft of wat de beste KNO-arts is.

Als klant van Independer verdien je het allerbeste. Bekijk onze video en zie zelf wat we voor je doen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Menzis

(50% aanbevolen)

Menzis

Menzis is meer dan alleen een zorgverzekeraar die voor u de zorgkosten betaalt. We behartigen uw belangen bij ziekte en gezondheid. Bovendien maken we ons sterk om goede zorg in de toekomst beschikbaar en betaalbaar te houden.

Goede zorg voor iedereen, dat is het uitgangspunt van Menzis. Daarom zetten we ons met zorgaanbieders, patiëntenorgainisaties en andere partijen actief in goede zorg ook in de toekomst voor iedereen bereikbaar en betaalbaar te houden. Dat doen we onder andere via projecten op het gebied van preventie, zorg en welzijn.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over OHRA

(50% aanbevolen)

OHRA

Met de OHRA Zorgverzekering mag u altijd zelf uw zorgverlener kiezen. Dit noemen wij vrije zorgkeuze. U gaat gewoon naar de arts, therapeut of apotheek die u gewend bent. Kies in 2015 ook de OHRA Zorgverzekering. Sluit u via onze website de OHRA Zorgverzekering af? Dan kiest u automatisch voor de OHRA Zorgverzekering Online Gemak. Hierbij regelt u alle verzekeringszaken online.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over PNOzorg

(25% aanbevolen)

PNOzorg

Al ruim 60 jaar is PNOzorg de specialist in zorgverzekeringen voor mensen die werkzaam zijn in de media en in de creatieve sector. Bij ons krijg je altijd optimale keuzevrijheid. Zo kun je zelf kiezen naar welke arts en welk ziekenhuis je gaat. Voor deze vrijheid van keuze betaal je bij ons niets extra!

PNOzorg is al zeven jaar op rij uitgeroepen tot beste zorgverzekeraar van Nederland. Vijf jaar via kiesbeter.nl en in mei 2014 voor de tweede keer door MarketResponse. Daar zijn we trots op! Ook het komend jaar zetten we ons er weer voor in om de hoogste kwaliteit te leveren.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Pro Life

(50% aanbevolen)

Pro Life

Pro Life, dat betekent: voor het leven! We zien het leven als een wonder, een geschenk van God. Waardevol maar ook kwetsbaar. Als het leven als een geschenk wordt gezien, blijft het leven van waarde, zelfs als gezondheid afneemt. Juist dan verdient het leven zorg, aandacht en bescherming.

Bij Pro Life kunt u naast algemene zorg ook kiezen voor christelijke zorg: verantwoorde zorg, gedreven door liefde. Wij helpen u graag bij het vinden van zorg die bij u past. Wij hebben een christelijke visie op gezondheid, zorg en verzekeren. Onze medewerkers onderschrijven deze visie. Vanuit onze kennis en ervaring ondersteunen wij u graag in uw persoonlijke situatie. Wij gebruiken onze positie om goede christelijke zorg beschikbaar te maken voor iedereen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Salland

(50% aanbevolen)

Salland

Als regionale zorgverzekeraar staan wij dicht bij onze verzekerden. En hoe meer mensen bij ons verzekerd zijn, hoe meer wij ons kunnen inzetten voor wat u belangrijk vindt in de zorg. Bij onze dienstverlening draait alles om u. Dat merkt u aan service dichtbij, onze uitgebreide vergoedingen en de ruime zorgkeuze in uw regio.

Wij vinden toegankelijke en betaalbare zorg belangrijk. Wij hebben geen winstoogmerk. Een groot deel van uw premie zorgverzekering investeren wij direct weer in goede zorg. In ziekenhuizen bij u in de buurt, in verpleegcentra bij u in de wijk of in extra zorg bij u in de straat. Zo doen wij dat, al 155 jaar.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over UnitedConsumers

(50% aanbevolen)

UnitedConsumers

Het UnitedConsumers ZorgCollectief biedt al tien jaar op rij één van de goedkoopste zorgverzekeringen. UnitedConsumers is in 2000 opgericht met één doel: vaste lasten goedkoper maken. Dat doel streven we nog steeds na, we zijn er zelfs ambitieuzer in geworden.

Vaste lasten hebben vaste prijzen, totdat je er heel veel tegelijk inkoopt. Dan willen leveranciers graag korting geven. Voor individuele consumenten gaat die vlieger helaas niet op, want wie heeft er meer dan één zorgverzekering nodig? UnitedConsumers kan wel groot inkopen en geeft het voordeel aan u. Zo maken we uw vaste lasten betaalbaar.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Unive

(50% aanbevolen)

Unive

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Als Adviseur en klant
coöperatieve vereniging werkt Univé zonder winstoogmerk, dus haar klanten zijn tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan dan ook centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat u als lid positieve resultaten terug ziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en verbeterde producten en diensten. Zo plukt ú de vruchten van Univé!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ZEKUR

(50% aanbevolen)

ZEKUR

ZEKUR is een merk van de Coöperatie Univé en biedt verzekeringen voor een lage premie. ZEKUR bundelt haar verzekeringen. Zo maken we de keuze voor jou makkelijker. Je kiest voor Gewoon ZEKUR als je je minimaal wilt verzekeren. Voel je je toch beter met een wat uitgebreider pakket dan kies je voor Extra ZEKUR. De verzekeringen in de bundels zijn compleet. Je bent goed verzekerd . De bundeling van verzekeringen maakt dat ZEKUR goedkoop is. Je krijgt ‘veel verzekering voor weinig’. En je sluit direct online af, wel zo gemakkelijk!

Voor je zorgverzekering zit je bij ZEKUR goed! ZEKUR richt zich op mensen die hun verzekeringen zelf online willen aanvragen en is voor iedereen geschikt. ZEKUR is een middelgrote aanbieder van verzekeringsdiensten met een premie-omzet van ruim 130 miljoen euro.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Zorgkiezer

(50% aanbevolen)

Zorgkiezer

De grootste onafhankelijke zorgvergelijker

ZorgKiezer.nl is al 10 jaar de grootste onafhankelijke vergelijkingssite van ziekenhuizen en zorgverzekeringen.
Wij weten alles van zorg en helpen consumenten met kiezen en besparen. Echt onafhankelijk en betrouwbaar.

100% onafhankelijk
Al 9 jaar de beste zorgsite
Deskundig en betrouwbaar
Gegarandeerd de laagste prijs
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Aevitae

(50% aanbevolen)

Aevitae

De Aevitae zorgverzekering biedt u unieke voordelen. U kunt kiezen uit onze Plus, Top en Vip aanvullende verzekering. Daarnaast heeft u de keuze uit maar liefst 5 tandartsverzekeringen die allemaal een zeer ruime vergoeding bieden.

Zorgverzekering
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Avero Achmea

(50% aanbevolen)

Avero Achmea

Wij willen er voor u zijn. Op de momenten die ertoe doen. Onze zorgverzekering beschermt u tegen de hoge kosten van medische zorg. En dat doen wij volgens onafhankelijke deskundigen uitstekend. U krijgt bij ons de meeste zorg voor uw euro.

Voor de basisverzekering kunt u bij Avéro Achmea kiezen uit Select Zorg Plan en Keuze Zorg Plan. Voor de eerste betaalt u een lagere premie, bij de tweede heeft u meer keuzevrijheid. In beide gevallen bent u verzekerd van huisartsenzorg, specialistische zorg en verpleging (ziekenhuis), geneesmiddelen, hulpmiddelen, ziekenvervoer, mondzorg, paramedische zorg, kraamzorg en wijkverpleegkundige zorg. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.

Zorgverzekering
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Besured

(50% aanbevolen)

Besured

Besured is een verzekeringsaanbieder die zich specifiek richt op studenten
 en young professionals.

Om zoveel mogelijk kwaliteit aan deze verzekering toe te voegen, bundelt Besured de eigen krachten met die van zorgverzekeraar VGZ. Hierdoor ontstaat een zorgverzekering met een zeer lage premie én een zeer hoge kwaliteit en service.

Besured is ingeschreven bij de autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12004986.

Ziektekosten
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Betch

(50% aanbevolen)

Betch

Betch.nl vindt dat u het recht heeft om te weten wat er achter de schermen gebeurt.

We snappen bij Betch.nl best dat verzekeraars en online vergelijkers geld willen verdienen. Daar is helemaal niks mis mee. Maar we vinden ook dat dit nooit ten koste mag gaan van de consument. We hebben bij Betch.nl die overtuiging, omdat we geloven dat eerlijk en oprecht zaken doen de enige manier is om uw vertrouwen te winnen. En pas als u ons vertrouwt, dan kunnen wij succesvol zijn. Betch.nl stelt zich ten doel om de hele waarheid zoveel mogelijk boven tafel te krijgen.

Zorgverzekering
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over CZ

(50% aanbevolen)

CZ

CZ biedt u een uitstekende zorgverzekering en begeleidt u naar de beste zorg. Dat is geen loze belofte. Daar werken we elke dag actief aan. De keurmerken van onafhankelijke organisaties garanderen dat u van ons een perfecte dienstverlening mag verwachten. Onze awards bewijzen dat deze aanpak door de markt wordt gezien. CZ wil een uitstekende zorgverzekering bieden en een probleemloze dienstverlening.

Ziektekosten
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over CZdirect

(50% aanbevolen)

CZdirect

CZdirect is een betaalbare en betrouwbare zorgverzekering voor jongeren. CZdirect is onderdeel van CZ, die met ruim 3 miljoen klanten één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland is. Als klant van CZdirect weet je daarom dat je te maken hebt met een betrouwbare en servicegerichte zorgverzekeraar, die jouw gezondheidsbelangen voorop stelt.

Zorgverzekering
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over De Amersfoortse

(50% aanbevolen)

De Amersfoortse

Bij De Amersfoortse kunt u rekenen op ruime vergoedingen voor de basis-, aanvullende- en tandartsverzekeringen. Regel al uw zorgzaken snel, veilig én eenvoudig via Mijn Amersfoortse. Uw persoonlijke online omgeving. Bij De Amersfoortse kiest u zelf naar welk ziekenhuis of specialist u gaat. Vrije zorgkeuze staat bij ons voorop!

zorgverzekering
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Delta Lloyd

(50% aanbevolen)

Delta Lloyd

De Delta Lloyd Zorgverzekering: als u ooit zorg nodig hebt kunt u niet kritisch genoeg zijn. De Delta Lloyd Zorgverzekering is een restitutieverzekering. Dit betekent dat u zelf uw zorgverlener kiest. Valt de zorg onder de vergoeding van de Delta Lloyd Zorgverzekering? Dan betaalt Delta Lloyd het bedrag volledig.
Lees verder »