Nieuwste Zorgverzekeraars

Reviews en Ervaringen over Zorgwijzer

(50% aanbevolen)

Zorgwijzer

Zorgwijzer - helpt je met vinden v/d beste zorgverzekering

Zorgverzekeringen vergelijken doe je op Zorgwijzer. Vergelijk & bespaar tot € 350 op je zorgverzekering. Gemakkelijk & snel overstappen met korting!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Betch

(50% aanbevolen)

Betch

Betch.nl vindt dat u het recht heeft om te weten wat er achter de schermen gebeurt.

We snappen bij Betch.nl best dat verzekeraars en online vergelijkers geld willen verdienen. Daar is helemaal niks mis mee. Maar we vinden ook dat dit nooit ten koste mag gaan van de consument. We hebben bij Betch.nl die overtuiging, omdat we geloven dat eerlijk en oprecht zaken doen de enige manier is om uw vertrouwen te winnen. En pas als u ons vertrouwt, dan kunnen wij succesvol zijn. Betch.nl stelt zich ten doel om de hele waarheid zoveel mogelijk boven tafel te krijgen.

Zorgverzekering
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Zorgkiezer

(50% aanbevolen)

Zorgkiezer

De grootste onafhankelijke zorgvergelijker

ZorgKiezer.nl is al 10 jaar de grootste onafhankelijke vergelijkingssite van ziekenhuizen en zorgverzekeringen.
Wij weten alles van zorg en helpen consumenten met kiezen en besparen. Echt onafhankelijk en betrouwbaar.

100% onafhankelijk
Al 9 jaar de beste zorgsite
Deskundig en betrouwbaar
Gegarandeerd de laagste prijs
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Independer

(33.3% aanbevolen)

Independer

Wat doet Independer voor jou?

Jij moet op je zorgverzekering kunnen vertrouwen. We onderhandelen hiervoor met verzekeraars over de beste voorwaarden en scherpste prijzen.

En ook in 2015 staan we voor je klaar. Bijvoorbeeld als je wilt weten of je zorg vergoed krijgt, met welk ziekenhuis je verzekeraar een contract heeft of wat de beste KNO-arts is.

Als klant van Independer verdien je het allerbeste. Bekijk onze video en zie zelf wat we voor je doen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over HoyHoy

(50% aanbevolen)

HoyHoy

Voor veel mensen is het regelen van financiële zaken geen dagelijkse klus. Hoyhoy.nl maakt het vergelijken en afsluiten van verzekeringen gemakkelijker en leuker. Zo kun je vanuit je luie stoel flink wat geld verdienen. Net als Aart de Luiaard, een zeer tevreden klant van hoyhoy.nl.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Besured

(50% aanbevolen)

Besured

Besured is een verzekeringsaanbieder die zich specifiek richt op studenten
 en young professionals.

Om zoveel mogelijk kwaliteit aan deze verzekering toe te voegen, bundelt Besured de eigen krachten met die van zorgverzekeraar VGZ. Hierdoor ontstaat een zorgverzekering met een zeer lage premie én een zeer hoge kwaliteit en service.

Besured is ingeschreven bij de autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12004986.

Ziektekosten
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Avero Achmea

(50% aanbevolen)

Avero Achmea

Wij willen er voor u zijn. Op de momenten die ertoe doen. Onze zorgverzekering beschermt u tegen de hoge kosten van medische zorg. En dat doen wij volgens onafhankelijke deskundigen uitstekend. U krijgt bij ons de meeste zorg voor uw euro.

Voor de basisverzekering kunt u bij Avéro Achmea kiezen uit Select Zorg Plan en Keuze Zorg Plan. Voor de eerste betaalt u een lagere premie, bij de tweede heeft u meer keuzevrijheid. In beide gevallen bent u verzekerd van huisartsenzorg, specialistische zorg en verpleging (ziekenhuis), geneesmiddelen, hulpmiddelen, ziekenvervoer, mondzorg, paramedische zorg, kraamzorg en wijkverpleegkundige zorg. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.

Zorgverzekering
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over YouCare.nu

(50% aanbevolen)

YouCare.nu

YouCare.nu is dé volledig online zorgverzekering. Wij bieden uitstekende zorg tegen een van de laagste vanaf premies van Nederland. En dat zo gemakkelijk mogelijk. YouCare.nu is toegankelijk, eerlijk en transparant. We nemen je graag zoveel mogelijk zorg uit handen. Zo houd jij tijd over voor andere dingen. En geld trouwens ook. Want met een van de laagste vanaf premies van Nederland, biedt YouCare.nu een van de goedkoopste zorgverzekeringen van nu!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over VvAA

(50% aanbevolen)

VvAA

Niemand hoeft u te vertellen hoe belangrijk goede zorg is. Voor uw patiënten én voor uzelf. Vrije keuze van arts en ziekenhuis is dan een voorwaarde. De VvAA zorgverzekering biedt u deze keuzevrijheid. Ook in 2015. Laat u verrassen door de scherpe premie.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over PMA

(50% aanbevolen)

PMA

PMA staat voor Positive Mental Attitude. Bij PMA staat de klant centraal en wordt gewerkt met een flexibele en positieve instelling. PMA biedt al sinds 1991 kortingen aan op diverse producten en verzekeringen. Met 450.000 verzekerden is de PMA zorgverzekering het grootste consumentencollectief van Nederland.

Inmiddels maken al meer dan 950.000 relaties gebruik van de vele voordelen die PMA aanbiedt. Iedereen kan gebruik maken van de vele voordelen en acties van PMA. U hoeft niet eerst ergens lid van te worden of op een andere manier een verplichting aan te gaan.

Vergelijkjezorgverzekering.nl
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over OZF Achmea

(50% aanbevolen)

OZF Achmea

OZF Achmea is een kleinschalige organisatie met circa 35 medewerkers. Doordat wij binnen de Achmea-groep vallen, profiteert u van de (zorg)inkoopkracht en efficiënte automatiseringssystemen van Achmea. Op deze wijze bieden wij u zowel de goede kwaliteit van zorg als de voordelen van een kleine organisatie.

OZF Achmea behoort samen met Agis, Avéro Achmea, Interpolis, Zilveren Kruis Achmea en FBTO tot de zorgverzekeraars van Achmea, gebundeld in de divisie Zorg & Gezondheid. Onze zorgverzekering bestaat uit de verplichte basisverzekering (OZF Zorgpolis). De OZF Zorgpolis is uit te breiden met de aanvullende verzekeringen AV Compact of AV Royaal en/of met de aanvullende tandheelkundige verzekeringen Tand Compact of Tand Royaal.

Tandartspraktijk Schiedam
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ONVZ

(33.3% aanbevolen)

ONVZ

ONVZ verzekert u niet alleen van de beste zorg, wij verzekeren u ook van vrije keuze. Zo bent u bij ONVZ Zorgverzekeraar vrij om te bepalen welke arts u consulteert en naar welk ziekenhuis u gaat. En dat is best bijzonder, want zoveel vrijheid is tegenwoordig zeker niet vanzelfsprekend.

Verzekerden van ONVZ Zorgverzekeraar zijn het meest tevreden over hun zorgverzekeraar. Dat blijkt uit de jaarlijkse klantenmonitor Zorgverzekeringen van MarketResponse. ONVZ onderscheidt zich als een kwalitatieve zorgverzekeraar die optimale keuzevrijheid biedt. Bij ONVZ kiest u zelf uw arts, ziekenhuis of merk medicijnen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over IZZ

(50% aanbevolen)

IZZ

Stichting IZZ is in 1977 opgericht als collectiviteit van werkgevers en werknemers in de zorg. Het doel is het vormgeven en organiseren van een eigen zorgverzekering voor zorgmedewerkers en actief bijdragen aan hun gezondheid en inzetbaarheid. De IZZ Zorgverzekering is opgenomen in de belangrijkste zorg-cao's. Bijna een half miljoen Nederlanders hebben een collectieve zorgverzekering bij IZZ.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ik!

(50% aanbevolen)

ik!

Jij kiest hoe je verzekerd wilt zijn, Gericht, Goed of Beter. ik! zorgt voor een betaalbare alles-in-1 zorgverzekering: de basis- en aanvullende verzekering inclusief tandartsdekking.

ik! maakt kiezen makkelijk. Wij vinden namelijk dat iedereen goed verzekerd moet zijn, maar niet teveel moet betalen. De basisverzekering is wettelijk verplicht. Een aanvullende verzekering kies je er normaal los bij. ik! biedt je de aanvullende verzekering en tandartsverzekering zó goedkoop aan, dat we er één pakket van hebben gemaakt. Zo krijg je de zorg die je nodig hebt, tegen een lage prijs. Doordat iedereen een alles-in-1 zorgverzekering afsluit, houden we samen de prijs extra laag en houd jij geld over voor de leuke dingen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over De Amersfoortse

(50% aanbevolen)

De Amersfoortse

Bij De Amersfoortse kunt u rekenen op ruime vergoedingen voor de basis-, aanvullende- en tandartsverzekeringen. Regel al uw zorgzaken snel, veilig én eenvoudig via Mijn Amersfoortse. Uw persoonlijke online omgeving. Bij De Amersfoortse kiest u zelf naar welk ziekenhuis of specialist u gaat. Vrije zorgkeuze staat bij ons voorop!

zorgverzekering
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over CZdirect

(50% aanbevolen)

CZdirect

CZdirect is een betaalbare en betrouwbare zorgverzekering voor jongeren. CZdirect is onderdeel van CZ, die met ruim 3 miljoen klanten één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland is. Als klant van CZdirect weet je daarom dat je te maken hebt met een betrouwbare en servicegerichte zorgverzekeraar, die jouw gezondheidsbelangen voorop stelt.

Zorgverzekering
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over CZ

(50% aanbevolen)

CZ

CZ biedt u een uitstekende zorgverzekering en begeleidt u naar de beste zorg. Dat is geen loze belofte. Daar werken we elke dag actief aan. De keurmerken van onafhankelijke organisaties garanderen dat u van ons een perfecte dienstverlening mag verwachten. Onze awards bewijzen dat deze aanpak door de markt wordt gezien. CZ wil een uitstekende zorgverzekering bieden en een probleemloze dienstverlening.

Ziektekosten
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over IZA

(50% aanbevolen)

IZA

Elke dag, overal, zetten mensen zich in voor Nederland. U doet dat bijvoorbeeld vanuit het onderwijs of een nutsbedrijf. En natuurlijk wilt u dat er ook voor u wordt gezorgd. IZA doet dit al 60 jaar als dé zorgverzekeraar voor mensen die werken aan Nederland.

IZA is dé zorgverzekeraar voor iedereen die werkt bij de (semi)overheid. Met ruim zestig jaar ervaring staat IZA voor keuzevrijheid, kwaliteit en meer dan verzekeren alleen. Of u nu in het onderwijs werkt of bij een nutsbedrijf: bij IZA zit u goed!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over National Academic

(50% aanbevolen)

National Academic

National Academic biedt al jaren dé zorgverzekering voor hoger opgeleiden, met een van de laagste premies van Nederland, zonder extra eigen risico. Dat er graag gekozen wordt voor National Academic blijkt uit de 220.000 hoger opgeleiden die u voor zijn gegaan. Zij waarderen National Academic gemiddeld met een 8,8.

National Academic gelooft in keuzevrijheid en een hoge kwaliteit. U kiest voor de huisarts, tandarts en apotheek waarbij u zich prettig voelt. Voor vragen zijn wij ook 's avonds bereikbaar. Uw zorgnota's dient u eenvoudig en snel in op de manier die u prettig vindt: per post of online. In beide gevallen handelen
wij uw declaratie razendsnel af.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Interpolis

(50% aanbevolen)

Interpolis

Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Door onze eigenzinnige aanpak genieten wij grote bekend­heid bij het publiek. Onze Glashelder-campagne onderstreept waar Interpolis voor staat: transparantie van de organisatie en de producten. Interpolis maakt verzekeren niet ingewikkelder dan het is.

Glashelder bieden wij consumenten en ondernemers inzicht in risico’s waar zij aan bloot staan. Met preventie laten we zien hoe de kans op schade makkelijk kan worden verkleind of voorkomen. Want verzekeren is niet de enige oplossing, zo vinden we bij Interpolis. En voor de risico’s die overblijven en die u niet zelf kunt of wilt dragen, bieden wij concrete en relevante verzekeringsoplossingen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Promovendum

(50% aanbevolen)

Promovendum

De zorgverzekering voor hoger opgeleiden van Promovendum is ook in 2015 weer de voordeligste zorgverzekering! Promovendum biedt al vijf jaar op rij de zorgverzekering met de laagste premie en meest uitgebreide dekking, zonder extra eigen risico. Onze klanten waarderen Promovendum bovendien gemiddeld met een 8,7.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Zorg en Zekerheid

(66.7% aanbevolen)

Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid is de regionale zorgverzekeraar die zich sterk maakt voor toegankelijke én betaalbare zorg. Zorg waar onze verzekerden gezond van worden én blijven. Want bij ons staat de gezondheid van de klant centraal. Dat is te zien aan de kwaliteit van onze dienstverlening, de korte lijnen naar de zorgverleners, en het werken zonder winstoogmerk. Wij vinden dat zorg voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet blijven. Bij de dienstverlening staan service en kwaliteit voorop.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Nedasco

(33.3% aanbevolen)

Nedasco

Uw wensen en eisen op het gebied van zorg staan bij Nedasco centraal. Door ons uitgebreide assortiment aan zorgverzekeringen kunnen wij aan uw wensen en eisen voldoen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over DSW

(50% aanbevolen)

DSW

DSW Zorgverzekeraar is een zorgverzekeraar met 460.000 verzekerden. DSW vindt dat iedereen recht heeft op een gemakkelijk toegankelijke en betaalbare zorg van een hoge kwaliteit. Daarom is DSW Zorgverzekeraar dicht bij de zorg betrokken en participeert DSW in talrijke zorginhoudelijke projecten.

Zorg verzekeren is meer dan premie innen en nota’s uitbetalen. Betrokkenheid bij de zorg en een uitstekende relatie met onze klanten en met de zorgverleners zijn kenmerkend voor DSW. Dat wij hierin goed slagen blijkt uit het feit dat bij de invoering van de basisverzekering al meer dan 100.000 mensen naar DSW zijn overgestapt.

ZZP'er en ziekte
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Stad Holland Zorgverzekeraar

(50% aanbevolen)

Stad Holland Zorgverzekeraar

Stad Holland Zorgverzekeraar is een intermediairverzekeraar. Dat wil zeggen dat wij nauw samenwerken met verzekeringsadviseurs voor de verkoop van onze producten. Daarnaast zijn wij natuurlijk vooral zorgverzekeraar, de zorg voor al onze klanten komt bij ons op de eerste plaats en al meer dan 87.000 verzekerden hebben om die reden voor ons gekozen.

Stad Holland Zorgverzekeraar is een zelfstandige, kleine zorgverzekeraar. Wij zijn slagvaardig, betrokken, servicegericht. Bij ons kan men rekenen op een optimale bereikbaarheid en een snelle betaling van declaraties. En daarin staan we niet alleen. In DSW Zorgverzekeraar hebben wij een betrouwbare en professionele partner. Samen streven wij ernaar dat onze service en dienstverlening op het allerhoogste niveau blijven.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Kiemer

(50% aanbevolen)

Kiemer

Natuurlijk wil je goed verzekerd zijn. Je gezondheid is het belangrijkste wat er is en daar ben je zuinig op. Bij Kiemer ben je goed verzekerd voor een lage premie en kies je je eigen Betrouwbaarste klantenservicezorgverlener.

We kunnen je goede zorg en service bieden omdat we onderdeel zijn van De Friesland Zorgverzekeraar. Je profiteert zo niet alleen van inkoopvoordeel, maar ook van de beste zorg. Bij Kiemer schrijven wij je niet voor naar welk ziekenhuis, specialist of andere zorgverlener je moet gaan. Met onze restitutiepolis hoef je dus niet te kiezen voor een zorgverlener die een contract met ons heeft, maar heb je altijd de vrijheid die persoon of instelling te kiezen die bij je past.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Aevitae

(50% aanbevolen)

Aevitae

De Aevitae zorgverzekering biedt u unieke voordelen. U kunt kiezen uit onze Plus, Top en Vip aanvullende verzekering. Daarnaast heeft u de keuze uit maar liefst 5 tandartsverzekeringen die allemaal een zeer ruime vergoeding bieden.

Zorgverzekering
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ZieZo

(50% aanbevolen)

ZieZo

Ontdek ZieZo: goed verzekerd voor een lage prijs. Naast een goede basis kies je bij ZieZo ook een aantal fijne extra’s. De pakketten zijn handig samengesteld met alleen de meestgevraagde vergoedingen. Superslim dus.

Met ZieZo maak je gebruik van de betrouwbare service van Zilveren Kruis. Fijn, want Zilveren Kruis heeft de beste online service onder zorgverzekeraars. Dat blijkt uit de Web Service Scan 2014 van WUA! onderzoeksbureau.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Zilveren Kruis

(50% aanbevolen)

Zilveren Kruis

Bij Zilveren Kruis staat u centraal. U kunt bij ons rekenen op de beste service op het gebied van zorg, gezondheid en vitaliteit. Kiezen voor Zilveren Kruis is kiezen voor de beste zorgverzekering van Nederland!

Als marktleider staan wij garant voor de kwaliteit van de u geleverde zorg. En via onze Zorgbemiddeling krijgt u snel(ler) de beste zorg, zoveel mogelijk bij u in de buurt. Doordat we een grote speler zijn, hebben we flinke inkoopkracht en dit levert u voordeel op. Maar vooral zetten wij de kwaliteit van de zorg op de kaart. Bovendien kunt u bij ons altijd kiezen waar u behandeld wilt worden.

Zorgverzekering-vergelijken.net
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ZEKUR

(50% aanbevolen)

ZEKUR

ZEKUR is een merk van de Coöperatie Univé en biedt verzekeringen voor een lage premie. ZEKUR bundelt haar verzekeringen. Zo maken we de keuze voor jou makkelijker. Je kiest voor Gewoon ZEKUR als je je minimaal wilt verzekeren. Voel je je toch beter met een wat uitgebreider pakket dan kies je voor Extra ZEKUR. De verzekeringen in de bundels zijn compleet. Je bent goed verzekerd . De bundeling van verzekeringen maakt dat ZEKUR goedkoop is. Je krijgt ‘veel verzekering voor weinig’. En je sluit direct online af, wel zo gemakkelijk!

Voor je zorgverzekering zit je bij ZEKUR goed! ZEKUR richt zich op mensen die hun verzekeringen zelf online willen aanvragen en is voor iedereen geschikt. ZEKUR is een middelgrote aanbieder van verzekeringsdiensten met een premie-omzet van ruim 130 miljoen euro.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over VGZ

(50% aanbevolen)

VGZ

VGZ is onderdeel van Coöperatie VGZ. Coöperatie VGZ voert de zorgverzekering uit voor verschillende merken, waaronder VGZ. Samen wijzen we onze 4,2 miljoen klanten de weg naar goede en betaalbare zorg.

VGZ is al meer dan 65 jaar actief in de zorg. In die tijd is er veel veranderd. We zijn niet meer alleen een verzekeraar. Maar we spelen een actieve rol in de zorg. Zo vragen we ons bijvoorbeeld af hoe zorg toegankelijk, betaalbaar en van goede kwaliteit kan blijven. Omdat iedereen gewoon naar een goede dokter moet kunnen gaan.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Unive

(50% aanbevolen)

Unive

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Als Adviseur en klant
coöperatieve vereniging werkt Univé zonder winstoogmerk, dus haar klanten zijn tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan dan ook centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat u als lid positieve resultaten terug ziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en verbeterde producten en diensten. Zo plukt ú de vruchten van Univé!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over UnitedConsumers

(50% aanbevolen)

UnitedConsumers

Het UnitedConsumers ZorgCollectief biedt al tien jaar op rij één van de goedkoopste zorgverzekeringen. UnitedConsumers is in 2000 opgericht met één doel: vaste lasten goedkoper maken. Dat doel streven we nog steeds na, we zijn er zelfs ambitieuzer in geworden.

Vaste lasten hebben vaste prijzen, totdat je er heel veel tegelijk inkoopt. Dan willen leveranciers graag korting geven. Voor individuele consumenten gaat die vlieger helaas niet op, want wie heeft er meer dan één zorgverzekering nodig? UnitedConsumers kan wel groot inkopen en geeft het voordeel aan u. Zo maken we uw vaste lasten betaalbaar.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Salland ZorgDirect

(50% aanbevolen)

Salland ZorgDirect

Salland ZorgDirect is hét nieuwe label van Eno Zorgverzekeraar. Met de ruim 150 jaar ervaring van Eno achter zich, biedt Salland ZorgDirect een complete zorgverzekering en een uitstekende service voor een scherpe prijs. Salland ZorgDirect richt zich met name op de bewuste klant die houdt van een no-nonsense aanpak, die graag online zaken doet, maar wel in combinatie met uitstekende zorg.

Een ruime zorgkeuze, uitstekende vergoedingen en toch een scherpe premie? Salland ZorgDirect bewijst dat het kan! Wij hebben contracten afgesloten met bijna alle zorgverleners in heel Nederland Dus je kunt altijd terecht bij het ziekenhuis bij jou in de buurt en je eigen vertrouwde huisarts.

Zorgverzekering-vergelijken.net
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Salland

(50% aanbevolen)

Salland

Als regionale zorgverzekeraar staan wij dicht bij onze verzekerden. En hoe meer mensen bij ons verzekerd zijn, hoe meer wij ons kunnen inzetten voor wat u belangrijk vindt in de zorg. Bij onze dienstverlening draait alles om u. Dat merkt u aan service dichtbij, onze uitgebreide vergoedingen en de ruime zorgkeuze in uw regio.

Wij vinden toegankelijke en betaalbare zorg belangrijk. Wij hebben geen winstoogmerk. Een groot deel van uw premie zorgverzekering investeren wij direct weer in goede zorg. In ziekenhuizen bij u in de buurt, in verpleegcentra bij u in de wijk of in extra zorg bij u in de straat. Zo doen wij dat, al 155 jaar.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Pro Life

(50% aanbevolen)

Pro Life

Pro Life, dat betekent: voor het leven! We zien het leven als een wonder, een geschenk van God. Waardevol maar ook kwetsbaar. Als het leven als een geschenk wordt gezien, blijft het leven van waarde, zelfs als gezondheid afneemt. Juist dan verdient het leven zorg, aandacht en bescherming.

Bij Pro Life kunt u naast algemene zorg ook kiezen voor christelijke zorg: verantwoorde zorg, gedreven door liefde. Wij helpen u graag bij het vinden van zorg die bij u past. Wij hebben een christelijke visie op gezondheid, zorg en verzekeren. Onze medewerkers onderschrijven deze visie. Vanuit onze kennis en ervaring ondersteunen wij u graag in uw persoonlijke situatie. Wij gebruiken onze positie om goede christelijke zorg beschikbaar te maken voor iedereen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over PNOzorg

(25% aanbevolen)

PNOzorg

Al ruim 60 jaar is PNOzorg de specialist in zorgverzekeringen voor mensen die werkzaam zijn in de media en in de creatieve sector. Bij ons krijg je altijd optimale keuzevrijheid. Zo kun je zelf kiezen naar welke arts en welk ziekenhuis je gaat. Voor deze vrijheid van keuze betaal je bij ons niets extra!

PNOzorg is al zeven jaar op rij uitgeroepen tot beste zorgverzekeraar van Nederland. Vijf jaar via kiesbeter.nl en in mei 2014 voor de tweede keer door MarketResponse. Daar zijn we trots op! Ook het komend jaar zetten we ons er weer voor in om de hoogste kwaliteit te leveren.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over OHRA

(50% aanbevolen)

OHRA

Met de OHRA Zorgverzekering mag u altijd zelf uw zorgverlener kiezen. Dit noemen wij vrije zorgkeuze. U gaat gewoon naar de arts, therapeut of apotheek die u gewend bent. Kies in 2015 ook de OHRA Zorgverzekering. Sluit u via onze website de OHRA Zorgverzekering af? Dan kiest u automatisch voor de OHRA Zorgverzekering Online Gemak. Hierbij regelt u alle verzekeringszaken online.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Menzis

(50% aanbevolen)

Menzis

Menzis is meer dan alleen een zorgverzekeraar die voor u de zorgkosten betaalt. We behartigen uw belangen bij ziekte en gezondheid. Bovendien maken we ons sterk om goede zorg in de toekomst beschikbaar en betaalbaar te houden.

Goede zorg voor iedereen, dat is het uitgangspunt van Menzis. Daarom zetten we ons met zorgaanbieders, patiëntenorgainisaties en andere partijen actief in goede zorg ook in de toekomst voor iedereen bereikbaar en betaalbaar te houden. Dat doen we onder andere via projecten op het gebied van preventie, zorg en welzijn.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over FBTO

(50% aanbevolen)

FBTO

In 1956 zijn we begonnen als Friese Boeren en Tuinders Onderlinge. Ruim 600.000 mensen kiezen sindsdien voor onze verzekeringen. Waarom? We komen graag met nieuwe ideeën. Ideeën die verzekeren voor onze klanten snel en makkelijk maken!​​

FBTO was de eerste verzekeraar waar je direct verzekeringen kon afsluiten. En dat kan nog steeds! Of je nu oud of jong bent. Bij ons stel je je verzekering écht zelf samen. Verzeker bijvoorbeeld je auto, je reis of je zorg met een basisverzekering. En kies alleen de aanvullende modules die jij nodig vindt. We geven je informatie en tips, maar de keuze laten we altijd bij jou. Bij de meeste verzekeringen kun je aanvullende modules het hele jaar door aan- en uitzetten. Zo betaal je nooit teveel!

Ziektekostenverzekering
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Energiek

(50% aanbevolen)

Energiek

Energiek is de eerste zorgverzekering die vrouwen centraal stelt. Wij zetten ons actief in voor jouw gezondheid. Met onder andere een zorgverzekering die je zelf samen kunt stellen. Zodat jij kunt kiezen voor de best passende zorg voor je gezin, maar vooral ook voor jezelf. In onze aanvullende verzekeringen zitten vrouwspecifieke vergoedingen.

Energiek doet meer dan het aanbieden van een goed passende zorgverzekering. We zetten ons in voor betere zorg voor vrouwen, maar verzekeren je daarnaast ook van lekker in je vel zitten. Zo doen we regelmatig acties, werken we samen met specialisten en geven we op Facebook steeds tips en delen we blogs om je te helpen lekker in je vel te zitten.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Ditzo

(50% aanbevolen)

Ditzo

Welkom bij Ditzo! Verzekeren begint bij jouw gemak. Niet bij het gemak van een verzekeraar. Het is tenslotte niet iets waar je elke dag mee bezig wilt zijn. Laat staan je druk over wilt maken. Daarom wil je alles direct goed geregeld hebben.

Wij bieden je verzekeringen die zijn toegespitst op wat je echt nodig hebt. Verzekeringen met heldere voorwaarden die je gemakkelijk kunt aanpassen. Waar en wanneer je maar wilt.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Delta Lloyd

(50% aanbevolen)

Delta Lloyd

De Delta Lloyd Zorgverzekering: als u ooit zorg nodig hebt kunt u niet kritisch genoeg zijn. De Delta Lloyd Zorgverzekering is een restitutieverzekering. Dit betekent dat u zelf uw zorgverlener kiest. Valt de zorg onder de vergoeding van de Delta Lloyd Zorgverzekering? Dan betaalt Delta Lloyd het bedrag volledig.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over De Friesland

(50% aanbevolen)

De Friesland

De Friesland Zorgverzekeraar maakt haar ambitie waar om samen met de klant goede zorg en kwaliteit van leven nu en in de toekomst te garanderen. Daarbij zien wij zorgaanbieders als partners. We zorgen ervoor dat onze klanten de beste zorg krijgen. Het beste bieden kan alleen met hartstocht en enthousiasme. Onze medewerkers nemen de tijd voor uw problemen. Gaan het gesprek aan met klanten en zorgaanbieders en zorgen ervoor dat de zorg direct aansluit op de behoeftes van de klanten.

We willen de transparantie bevorderen en de kwaliteit van zorg verbeteren. Dit doen we door vooruit te denken en creatief te zijn. Zo stimuleren we nieuwe zorginitiatieven en zoeken samen met zorgaanbieders naar de beste zorg voor u. Uw belang is daarbij altijd ons uitgangspunt.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Bewuzt

(50% aanbevolen)

Bewuzt

Wil je een goedkope zorgverzekering? Kies Bewuzt! Wij begrijpen dat je niet te veel wilt betalen voor je zorgverzekering. Want je geeft je geld toch liever uit aan leukere dingen? Daarom houden wij allereerst de premie zo laag mogelijk voor je. Daarnaast heb je bij Bewuzt een lagere premie zelf in de hand door slim te kiezen!

Bij ons geen dure aanvullende pakketten, maar drie betaalbare opties voor de meest gebruikte zorg: Fysio, Tand en Buitenland. Bij elke optie kun je kiezen tussen Goed of Beter. Zo betaal je alleen voor wat je echt nodig denkt te hebben. Bewuzt is een onderdeel van Coöperatie VGZ. Dit betekent dat je kunt rekenen op zorg van goede kwaliteit en een uitstekende service.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Anderzorg

(33.3% aanbevolen)

Anderzorg

Anderzorg, samen beter. Wij zijn de generatie die zo weinig mogelijk wil betalen voor zorg die je waarschijnlijk toch niet nodig hebt. Je maakt je keuzes bewust en leeft best gezond. Daar staat een scherpe premie tegenover. Daarom biedt Anderzorg jou al 5 jaar de laagste premie van Nederland!
Lees verder »