Nieuwe websites

Zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars   •   1 Review

Zorg en Zekerheid is de regionale zorgverzekeraar die zich sterk maakt voor toegankelijke n betaalbare zorg. Zorg waar onze verzekerden gezond van worden n blijven. Want bij ons staat de gezondheid van de klant centraal. Dat is te zien aan de ... Lees verder »

Zorgverzekeraars   •   0 Reviews

Het UnitedConsumers ZorgCollectief biedt al tien jaar op rij n van de goedkoopste zorgverzekeringen. UnitedConsumers is in 2000 opgericht met n doel: vaste lasten goedkoper maken. Dat doel streven we nog steeds na, we zijn er zelfs ambitieuzer ... Lees verder »

Zorgverzekering Vergelijkers   •   0 Reviews

De grootste onafhankelijke zorgvergelijker ZorgKiezer.nl is al 10 jaar de grootste onafhankelijke vergelijkingssite van ziekenhuizen en zorgverzekeringen. Wij weten alles van zorg en helpen consumenten met kiezen en besparen. Echt onafhankelijk ... Lees verder »

Zorgverzekeraars   •   0 Reviews

ZEKUR is een merk van de Coperatie Univ en biedt verzekeringen voor een lage premie. ZEKUR bundelt haar verzekeringen. Zo maken we de keuze voor jou makkelijker. Je kiest voor Gewoon ZEKUR als je je minimaal wilt verzekeren. Voel je je toch beter ... Lees verder »

Zorgverzekeraars   •   0 Reviews

Als regionale zorgverzekeraar staan wij dicht bij onze verzekerden. En hoe meer mensen bij ons verzekerd zijn, hoe meer wij ons kunnen inzetten voor wat u belangrijk vindt in de zorg. Bij onze dienstverlening draait alles om u. Dat merkt u aan ... Lees verder »

Zorgverzekeraars   •   0 Reviews

Pro Life, dat betekent: voor het leven! We zien het leven als een wonder, een geschenk van God. Waardevol maar ook kwetsbaar. Als het leven als een geschenk wordt gezien, blijft het leven van waarde, zelfs als gezondheid afneemt. Juist dan verdient ... Lees verder »

Zorgverzekeraars   •   2 Reviews

Al ruim 60 jaar is PNOzorg de specialist in zorgverzekeringen voor mensen die werkzaam zijn in de media en in de creatieve sector. Bij ons krijg je altijd optimale keuzevrijheid. Zo kun je zelf kiezen naar welke arts en welk ziekenhuis je gaat. Voor ... Lees verder »

Zorgverzekeraars   •   0 Reviews

Menzis is meer dan alleen een zorgverzekeraar die voor u de zorgkosten betaalt. We behartigen uw belangen bij ziekte en gezondheid. Bovendien maken we ons sterk om goede zorg in de toekomst beschikbaar en betaalbaar te houden. Goede zorg voor ... Lees verder »

Zorgverzekering Vergelijkers   •   1 Review

Wat doet Independer voor jou? Jij moet op je zorgverzekering kunnen vertrouwen. We onderhandelen hiervoor met verzekeraars over de beste voorwaarden en scherpste prijzen. En ook in 2015 staan we voor je klaar. Bijvoorbeeld als je wilt weten of ... Lees verder »

Zorgverzekering Vergelijkers   •   0 Reviews

Voor veel mensen is het regelen van financile zaken geen dagelijkse klus. Hoyhoy.nl maakt het vergelijken en afsluiten van verzekeringen gemakkelijker en leuker. Zo kun je vanuit je luie stoel flink wat geld verdienen. Net als Aart de Luiaard, een ... Lees verder »

Zorgverzekeraars   •   1 Review

De Friesland Zorgverzekeraar maakt haar ambitie waar om samen met de klant goede zorg en kwaliteit van leven nu en in de toekomst te garanderen. Daarbij zien wij zorgaanbieders als partners. We zorgen ervoor dat onze klanten de beste zorg krijgen. ... Lees verder »

Zorgverzekeraars   •   0 Reviews

Welkom bij Ditzo! Verzekeren begint bij jouw gemak. Niet bij het gemak van een verzekeraar. Het is tenslotte niet iets waar je elke dag mee bezig wilt zijn. Laat staan je druk over wilt maken. Daarom wil je alles direct goed geregeld hebben. Wij ... Lees verder »

Zorgverzekeraars   •   1 Review

Anderzorg, samen beter. Wij zijn de generatie die zo weinig mogelijk wil betalen voor zorg die je waarschijnlijk toch niet nodig hebt. Je maakt je keuzes bewust en leeft best gezond. Daar staat een scherpe premie tegenover. Daarom biedt Anderzorg ... Lees verder »

Zorgverzekeraars   •   0 Reviews

Energiek is de eerste zorgverzekering die vrouwen centraal stelt. Wij zetten ons actief in voor jouw gezondheid. Met onder andere een zorgverzekering die je zelf samen kunt stellen. Zodat jij kunt kiezen voor de best passende zorg voor je gezin, ... Lees verder »

Zorgverzekeraars   •   0 Reviews

Met de OHRA Zorgverzekering mag u altijd zelf uw zorgverlener kiezen. Dit noemen wij vrije zorgkeuze. U gaat gewoon naar de arts, therapeut of apotheek die u gewend bent. Kies in 2015 ook de OHRA Zorgverzekering. Sluit u via onze website de OHRA ... Lees verder »

Zorgverzekeraars   •   0 Reviews

Univ is n van de grootste verzekeraars van Nederland. Als Adviseur en klant coperatieve vereniging werkt Univ zonder winstoogmerk, dus haar klanten zijn tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan dan ook centraal, niet het streven naar ... Lees verder »

Zorgverzekeraars   •   0 Reviews

Wil je een goedkope zorgverzekering? Kies Bewuzt! Wij begrijpen dat je niet te veel wilt betalen voor je zorgverzekering. Want je geeft je geld toch liever uit aan leukere dingen? Daarom houden wij allereerst de premie zo laag mogelijk voor je. ... Lees verder »

Zorgverzekeraars   •   0 Reviews

De Delta Lloyd Zorgverzekering: als u ooit zorg nodig hebt kunt u niet kritisch genoeg zijn. De Delta Lloyd Zorgverzekering is een restitutieverzekering. Dit betekent dat u zelf uw zorgverlener kiest. Valt de zorg onder de vergoeding van de Delta ... Lees verder »

Zorgverzekeraars   •   0 Reviews

In 1956 zijn we begonnen als Friese Boeren en Tuinders Onderlinge. Ruim 600.000 mensen kiezen sindsdien voor onze verzekeringen. Waarom? We komen graag met nieuwe ideen. Ideen die verzekeren voor onze klanten snel en makkelijk maken!?? FBTO was ... Lees verder »

Zorgverzekeraars   •   0 Reviews

Salland ZorgDirect is ht nieuwe label van Eno Zorgverzekeraar. Met de ruim 150 jaar ervaring van Eno achter zich, biedt Salland ZorgDirect een complete zorgverzekering en een uitstekende service voor een scherpe prijs. Salland ZorgDirect richt zich ... Lees verder »

Zorgverzekeraars   •   0 Reviews

VGZ is onderdeel van Coperatie VGZ. Coperatie VGZ voert de zorgverzekering uit voor verschillende merken, waaronder VGZ. Samen wijzen we onze 4,2 miljoen klanten de weg naar goede en betaalbare zorg. VGZ is al meer dan 65 jaar actief in de ... Lees verder »

Zorgverzekeraars   •   0 Reviews

Bij Zilveren Kruis staat u centraal. U kunt bij ons rekenen op de beste service op het gebied van zorg, gezondheid en vitaliteit. Kiezen voor Zilveren Kruis is kiezen voor de beste zorgverzekering van Nederland! Als marktleider staan wij garant ... Lees verder »

Zorgverzekeraars   •   0 Reviews

Ontdek ZieZo: goed verzekerd voor een lage prijs. Naast een goede basis kies je bij ZieZo ook een aantal fijne extras. De pakketten zijn handig samengesteld met alleen de meestgevraagde vergoedingen. Superslim dus. Met ZieZo maak je gebruik van ... Lees verder »

Zorgverzekeraars   •   0 Reviews

De Aevitae zorgverzekering biedt u unieke voordelen. U kunt kiezen uit onze Plus, Top en Vip aanvullende verzekering. Daarnaast heeft u de keuze uit maar liefst 5 tandartsverzekeringen die allemaal een zeer ruime vergoeding bieden. ... Lees verder »

Zorgverzekeraars   •   0 Reviews

Natuurlijk wil je goed verzekerd zijn. Je gezondheid is het belangrijkste wat er is en daar ben je zuinig op. Bij Kiemer ben je goed verzekerd voor een lage premie en kies je je eigen Betrouwbaarste klantenservicezorgverlener. We kunnen je goede ... Lees verder »