Nieuwe Zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars

Zorg en Zekerheid

Zorgverzekeraars   •   1 Review

Zorg en Zekerheid is de regionale zorgverzekeraar die zich sterk maakt voor toegankelijke én betaalbare zorg. Zorg waar onze verzekerden gezond van worden én blijven. Want bij ons staat de gezondheid van de klant centraal. Dat is te zien aan de kwaLees verder »

UnitedConsumers

Zorgverzekeraars

Het UnitedConsumers ZorgCollectief biedt al tien jaar op rij één van de goedkoopste zorgverzekeringen. UnitedConsumers is in 2000 opgericht met één doel: vaste lasten goedkoper maken. Dat doel streven we nog steeds na, we zijn er zelfs ambitieuzeLees verder »

Zorgkiezer

Zorgverzekering Vergelijkers

De grootste onafhankelijke zorgvergelijker ZorgKiezer.nl is al 10 jaar de grootste onafhankelijke vergelijkingssite van ziekenhuizen en zorgverzekeringen. Wij weten alles van zorg en helpen consumenten met kiezen en besparen. Echt onafhankelijk eLees verder »

ZEKUR

Zorgverzekeraars

ZEKUR is een merk van de Coöperatie Univé en biedt verzekeringen voor een lage premie. ZEKUR bundelt haar verzekeringen. Zo maken we de keuze voor jou makkelijker. Je kiest voor Gewoon ZEKUR als je je minimaal wilt verzekeren. Voel je je toch beterLees verder »

Salland

Zorgverzekeraars

Als regionale zorgverzekeraar staan wij dicht bij onze verzekerden. En hoe meer mensen bij ons verzekerd zijn, hoe meer wij ons kunnen inzetten voor wat u belangrijk vindt in de zorg. Bij onze dienstverlening draait alles om u. Dat merkt u aan servicLees verder »

Pro Life

Zorgverzekeraars

Pro Life, dat betekent: voor het leven! We zien het leven als een wonder, een geschenk van God. Waardevol maar ook kwetsbaar. Als het leven als een geschenk wordt gezien, blijft het leven van waarde, zelfs als gezondheid afneemt. Juist dan verdient hLees verder »

PNOzorg

Zorgverzekeraars   •   2 Reviews

Al ruim 60 jaar is PNOzorg de specialist in zorgverzekeringen voor mensen die werkzaam zijn in de media en in de creatieve sector. Bij ons krijg je altijd optimale keuzevrijheid. Zo kun je zelf kiezen naar welke arts en welk ziekenhuis je gaat. Voor Lees verder »

Menzis

Zorgverzekeraars

Menzis is meer dan alleen een zorgverzekeraar die voor u de zorgkosten betaalt. We behartigen uw belangen bij ziekte en gezondheid. Bovendien maken we ons sterk om goede zorg in de toekomst beschikbaar en betaalbaar te houden. Goede zorg voor iedeLees verder »

Independer

Zorgverzekering Vergelijkers   •   1 Review

Wat doet Independer voor jou? Jij moet op je zorgverzekering kunnen vertrouwen. We onderhandelen hiervoor met verzekeraars over de beste voorwaarden en scherpste prijzen. En ook in 2015 staan we voor je klaar. Bijvoorbeeld als je wilt weten of Lees verder »

HoyHoy

Zorgverzekering Vergelijkers

Voor veel mensen is het regelen van financiële zaken geen dagelijkse klus. Hoyhoy.nl maakt het vergelijken en afsluiten van verzekeringen gemakkelijker en leuker. Zo kun je vanuit je luie stoel flink wat geld verdienen. Net als Aart de Luiaard, een Lees verder »

De Friesland

Zorgverzekeraars   •   1 Review

De Friesland Zorgverzekeraar maakt haar ambitie waar om samen met de klant goede zorg en kwaliteit van leven nu en in de toekomst te garanderen. Daarbij zien wij zorgaanbieders als partners. We zorgen ervoor dat onze klanten de beste zorg krijgen. HeLees verder »

Ditzo

Zorgverzekeraars

Welkom bij Ditzo! Verzekeren begint bij jouw gemak. Niet bij het gemak van een verzekeraar. Het is tenslotte niet iets waar je elke dag mee bezig wilt zijn. Laat staan je druk over wilt maken. Daarom wil je alles direct goed geregeld hebben. Wij Lees verder »

Anderzorg

Zorgverzekeraars   •   1 Review

Anderzorg, samen beter. Wij zijn de generatie die zo weinig mogelijk wil betalen voor zorg die je waarschijnlijk toch niet nodig hebt. Je maakt je keuzes bewust en leeft best gezond. Daar staat een scherpe premie tegenover. Daarom biedt Anderzorg jouLees verder »

Energiek

Zorgverzekeraars

Energiek is de eerste zorgverzekering die vrouwen centraal stelt. Wij zetten ons actief in voor jouw gezondheid. Met onder andere een zorgverzekering die je zelf samen kunt stellen. Zodat jij kunt kiezen voor de best passende zorg voor je gezin, maarLees verder »

OHRA

Zorgverzekeraars

Met de OHRA Zorgverzekering mag u altijd zelf uw zorgverlener kiezen. Dit noemen wij vrije zorgkeuze. U gaat gewoon naar de arts, therapeut of apotheek die u gewend bent. Kies in 2015 ook de OHRA Zorgverzekering. Sluit u via onze website de OHRA ZorgLees verder »

Unive

Zorgverzekeraars

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Als Adviseur en klant coöperatieve vereniging werkt Univé zonder winstoogmerk, dus haar klanten zijn tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan dan ook centraal, niet het streven naarLees verder »

Bewuzt

Zorgverzekeraars

Wil je een goedkope zorgverzekering? Kies Bewuzt! Wij begrijpen dat je niet te veel wilt betalen voor je zorgverzekering. Want je geeft je geld toch liever uit aan leukere dingen? Daarom houden wij allereerst de premie zo laag mogelijk voor je. DaarnLees verder »

Zorgverzekering Vergelijken

Zorgverzekering Vergelijkers

Zorgverzekering vergelijken 2020 | Zorgverzekering-vergelijken.net

Zorgverzekering vergelijken 2020 en besparen? Gebruik de zorgvergelijker en bespaar tot tientallen euro's per maand. 100% gratis en onafhankelijk!

Lees verder »

Verzekering.nl

Zorgverzekering Vergelijkers

Verzekeringen vergelijken? Online de goedkoopste verzekering | Verzekering.nl

Verzekeringen Vergelijken → Direct de goedkoopste verzekering afsluiten op Verzekering.nl. Telefonisch advies nodig? Vergelijk uw verzekering online!

Lees verder »

Delta Lloyd

Zorgverzekeraars

De Delta Lloyd Zorgverzekering: als u ooit zorg nodig hebt kunt u niet kritisch genoeg zijn. De Delta Lloyd Zorgverzekering is een restitutieverzekering. Dit betekent dat u zelf uw zorgverlener kiest. Valt de zorg onder de vergoeding van de Delta LloLees verder »

Poliswijzer

Zorgverzekering Vergelijkers

Verzekeringen vergelijken | Poliswijzer.nl

Vergelijk alle verzekeringen en betaal niet langer teveel. ✓ Completer dan andere vergelijkers ✓ 100% onafhankelijk ✓ Wij regelen alles voor je

Lees verder »

De Premie Vergelijker

Zorgverzekering Vergelijkers

Premie vergelijken bij Depremievergelijker van verzekeringen

Verzekering vergelijken en berekenen bij de meest informatieve consumentensite over verzekeringen. Goedkope autoverzekering? Premie met extra korting.

Lees verder »

ZorgPremie Korting

Zorgverzekering Vergelijkers

Home | Zorgpremiekorting

Overzicht van alle collectiviteitskortingen op de zorgverzekering 2020 waar iedereen gebruik van kan maken. Vergelijk alle collectieve zorgverzekeringen.

Lees verder »

FBTO

Zorgverzekeraars

In 1956 zijn we begonnen als Friese Boeren en Tuinders Onderlinge. Ruim 600.000 mensen kiezen sindsdien voor onze verzekeringen. Waarom? We komen graag met nieuwe ideeën. Ideeën die verzekeren voor onze klanten snel en makkelijk maken!?? FBTO waLees verder »

Zorgverzekering Vergelijken 2020

Zorgverzekering Vergelijkers

🥇 Zorgverzekering Vergelijken 2020【De TOP 10 Goedkoopste】Actueel!

Vergelijk ALLE Zorgverzekeringen 2020 ✅ HOOGSTE Kortingen: tot €390 per jaar ⭐ Expert beoordelingen ✅ Vergelijk in 1 minuut 🥇

Lees verder »