Zorg en Zekerheid

  •   1 Review

Zorg en Zekerheid is de regionale zorgverzekeraar die zich sterk maakt voor toegankelijke n betaalbare zorg. Zorg waar onze verzekerden gezond van worden n blijven. Want bij ons staat de gezondheid van de klant centraal. Dat is te zien aan de kwali ... Lees verder »

UnitedConsumers

Het UnitedConsumers ZorgCollectief biedt al tien jaar op rij n van de goedkoopste zorgverzekeringen. UnitedConsumers is in 2000 opgericht met n doel: vaste lasten goedkoper maken. Dat doel streven we nog steeds na, we zijn er zelfs ambitieuzer in ... Lees verder »

ZEKUR

ZEKUR is een merk van de Coperatie Univ en biedt verzekeringen voor een lage premie. ZEKUR bundelt haar verzekeringen. Zo maken we de keuze voor jou makkelijker. Je kiest voor Gewoon ZEKUR als je je minimaal wilt verzekeren. Voel je je toch beter m ... Lees verder »

Salland

Als regionale zorgverzekeraar staan wij dicht bij onze verzekerden. En hoe meer mensen bij ons verzekerd zijn, hoe meer wij ons kunnen inzetten voor wat u belangrijk vindt in de zorg. Bij onze dienstverlening draait alles om u. Dat merkt u aan servic ... Lees verder »

Pro Life

Pro Life, dat betekent: voor het leven! We zien het leven als een wonder, een geschenk van God. Waardevol maar ook kwetsbaar. Als het leven als een geschenk wordt gezien, blijft het leven van waarde, zelfs als gezondheid afneemt. Juist dan verdient h ... Lees verder »

PNOzorg

  •   2 Reviews

Al ruim 60 jaar is PNOzorg de specialist in zorgverzekeringen voor mensen die werkzaam zijn in de media en in de creatieve sector. Bij ons krijg je altijd optimale keuzevrijheid. Zo kun je zelf kiezen naar welke arts en welk ziekenhuis je gaat. Voor ... Lees verder »

Menzis

Menzis is meer dan alleen een zorgverzekeraar die voor u de zorgkosten betaalt. We behartigen uw belangen bij ziekte en gezondheid. Bovendien maken we ons sterk om goede zorg in de toekomst beschikbaar en betaalbaar te houden. Goede zorg voor iede ... Lees verder »

De Friesland

  •   1 Review

De Friesland Zorgverzekeraar maakt haar ambitie waar om samen met de klant goede zorg en kwaliteit van leven nu en in de toekomst te garanderen. Daarbij zien wij zorgaanbieders als partners. We zorgen ervoor dat onze klanten de beste zorg krijgen. He ... Lees verder »

Ditzo

Welkom bij Ditzo! Verzekeren begint bij jouw gemak. Niet bij het gemak van een verzekeraar. Het is tenslotte niet iets waar je elke dag mee bezig wilt zijn. Laat staan je druk over wilt maken. Daarom wil je alles direct goed geregeld hebben. Wij ... Lees verder »

Anderzorg

  •   1 Review

Anderzorg, samen beter. Wij zijn de generatie die zo weinig mogelijk wil betalen voor zorg die je waarschijnlijk toch niet nodig hebt. Je maakt je keuzes bewust en leeft best gezond. Daar staat een scherpe premie tegenover. Daarom biedt Anderzorg jou ... Lees verder »

Energiek

Energiek is de eerste zorgverzekering die vrouwen centraal stelt. Wij zetten ons actief in voor jouw gezondheid. Met onder andere een zorgverzekering die je zelf samen kunt stellen. Zodat jij kunt kiezen voor de best passende zorg voor je gezin, maar ... Lees verder »

OHRA

Met de OHRA Zorgverzekering mag u altijd zelf uw zorgverlener kiezen. Dit noemen wij vrije zorgkeuze. U gaat gewoon naar de arts, therapeut of apotheek die u gewend bent. Kies in 2015 ook de OHRA Zorgverzekering. Sluit u via onze website de OHRA Zorg ... Lees verder »

Unive

Univ is n van de grootste verzekeraars van Nederland. Als Adviseur en klant coperatieve vereniging werkt Univ zonder winstoogmerk, dus haar klanten zijn tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan dan ook centraal, niet het streven naar wins ... Lees verder »

Bewuzt

Wil je een goedkope zorgverzekering? Kies Bewuzt! Wij begrijpen dat je niet te veel wilt betalen voor je zorgverzekering. Want je geeft je geld toch liever uit aan leukere dingen? Daarom houden wij allereerst de premie zo laag mogelijk voor je. Daarn ... Lees verder »

Nedasco

  •   2 Reviews

Uw wensen en eisen op het gebied van zorg staan bij Nedasco centraal. Door ons uitgebreide assortiment aan zorgverzekeringen kunnen wij aan uw wensen en eisen ... Lees verder »

ONVZ

  •   1 Review

ONVZ verzekert u niet alleen van de beste zorg, wij verzekeren u ook van vrije keuze. Zo bent u bij ONVZ Zorgverzekeraar vrij om te bepalen welke arts u consulteert en naar welk ziekenhuis u gaat. En dat is best bijzonder, want zoveel vrijheid is teg ... Lees verder »

Aevitae

De Aevitae zorgverzekering biedt u unieke voordelen. U kunt kiezen uit onze Plus, Top en Vip aanvullende verzekering. Daarnaast heeft u de keuze uit maar liefst 5 tandartsverzekeringen die allemaal een zeer ruime vergoeding bieden. ... Lees verder »

Avero Achmea

Wij willen er voor u zijn. Op de momenten die ertoe doen. Onze zorgverzekering beschermt u tegen de hoge kosten van medische zorg. En dat doen wij volgens onafhankelijke deskundigen uitstekend. U krijgt bij ons de meeste zorg voor uw euro. Voor d ... Lees verder »

Besured

Besured is een verzekeringsaanbieder die zich specifiek richt op studenten? en young professionals. Om zoveel mogelijk kwaliteit aan deze verzekering toe te voegen, bundelt Besured de eigen krachten met die van zorgverzekeraar VGZ. Hierdoor ontsta ... Lees verder »

CZ

CZ biedt u een uitstekende zorgverzekering en begeleidt u naar de beste zorg. Dat is geen loze belofte. Daar werken we elke dag actief aan. De keurmerken van onafhankelijke organisaties garanderen dat u van ons een perfecte dienstverlening mag verwac ... Lees verder »

CZdirect

CZdirect is een betaalbare en betrouwbare zorgverzekering voor jongeren. CZdirect is onderdeel van CZ, die met ruim 3 miljoen klanten n van de grootste zorgverzekeraars van Nederland is. Als klant van CZdirect weet je daarom dat je te maken hebt me ... Lees verder »

De Amersfoortse

Bij De Amersfoortse kunt u rekenen op ruime vergoedingen voor de basis-, aanvullende- en tandartsverzekeringen. Regel al uw zorgzaken snel, veilig n eenvoudig via Mijn Amersfoortse. Uw persoonlijke online omgeving. Bij De Amersfoortse kiest u zelf n ... Lees verder »

Delta Lloyd

De Delta Lloyd Zorgverzekering: als u ooit zorg nodig hebt kunt u niet kritisch genoeg zijn. De Delta Lloyd Zorgverzekering is een restitutieverzekering. Dit betekent dat u zelf uw zorgverlener kiest. Valt de zorg onder de vergoeding van de Delta Llo ... Lees verder »

DSW

DSW Zorgverzekeraar is een zorgverzekeraar met 460.000 verzekerden. DSW vindt dat iedereen recht heeft op een gemakkelijk toegankelijke en betaalbare zorg van een hoge kwaliteit. Daarom is DSW Zorgverzekeraar dicht bij de zorg betrokken en participee ... Lees verder »

FBTO

In 1956 zijn we begonnen als Friese Boeren en Tuinders Onderlinge. Ruim 600.000 mensen kiezen sindsdien voor onze verzekeringen. Waarom? We komen graag met nieuwe ideen. Ideen die verzekeren voor onze klanten snel en makkelijk maken!?? FBTO was ... Lees verder »