PNOzorg - 2 Reviews

Last updated: 30 juni 2017
PNOzorg Logo

25% aanbevolen, 2 Reviews

  1. PNOzorg
  2. PNOzorg Reviews
  3. Schrijf ook een review over PNOzorg

Niet tevreden over PNOzorg? Probeer dan eens Zorg en Zekerheid.

PNOzorg

Al ruim 60 jaar is PNOzorg de specialist in zorgverzekeringen voor mensen die werkzaam zijn in de media en in de creatieve sector. Bij ons krijg je altijd optimale keuzevrijheid. Zo kun je zelf kiezen naar welke arts en welk ziekenhuis je gaat. Voor deze vrijheid van keuze betaal je bij ons niets extra!

PNOzorg is al zeven jaar op rij uitgeroepen tot beste zorgverzekeraar van Nederland. Vijf jaar via kiesbeter.nl en in mei 2014 voor de tweede keer door MarketResponse. Daar zijn we trots op! Ook het komend jaar zetten we ons er weer voor in om de hoogste kwaliteit te leveren.

PNOzorg Details

Hits: 426

URL: http://www.pnozorg.nl/

Categorieën: Zorgverzekeraars

Reviews: 2


PNOzorg reviews (2):

PNOzorg - PNO is sterk achteruit gegaan

0

Review:
PNO stond jarenlang bovenaan als beste zorgverzekeraar en was zeer klantvriendelijk. Maar enkele jaren geleden zijn ze overgenomen door ONVZ. Eerst was daar niets van te merken, maar sinds begin 2015 is alles bij PNO enorm achteruitgegaan. Ellenlange wachttijden bij de klantenservice. Mails worden ook pas na lange tijd beantwoord en als je al antwoord krijgt klopt dit niet of is het nietszeggend. In hun afrekeningen zitten vreemde fouten en het is heel onduidelijk waar de kosten over gaan. Zonde van zo'n goede verzekeraar.

Sterke punten:
Redelijke dekking en volledig vrije keuze van zorgverleners.

Zwakke punten:
Sinds begin 2015 slecht administratiesysteem en slechte klantenservice

N. Paules beveelt PNOzorg NIET aan bij vrienden/bekenden

PNOzorg - Slechte service op alle vlakken

0

Review:
PNOZorg heeft zijn zaakjes niet op orde. Het personeel bij klantenservice heeft geen idee hoe alles werkt in hun eigen bedrijf. Dit merk je wanneer je belt (en er iedere keer hetzelfde 'de wachttijd is langer dan u van ons gewend bent, de wachttijd is ongeveer 10 minuten') en wanneer je mailt (en pas 5 tot 7 dagen later een mailtje terug krijgt als u deze al krijgt).
Er gaat zoveel mis bij hun administratie en als je er zelf niet 10x (letterlijk!) over belt, mailt en blijft zeuren veranderd er niks en word u zelf de dupe. Zoals: zelf rekeningen moeten betalen waar u aanvullend voor verzekerd bent (voor 50 euro in de maand extra), iedere maand een acceptgiro binnen krijgen voor de betaling van de premie terwijl u dit op automatische incasso heeft laten zetten, de website waar u niks op terug kunt vinden en waar u niks zelf kunt veranderen (want als u dit probeert dan is er een storing, of u moet even contact opnemen met de klantenservice natuurlijk!).

Sterke punten:
Ze kunnen heel goed reclame maken

Zwakke punten:
Vrijwel alles aan deze zorgverzekeraar

Michelle beveelt PNOzorg NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over PNOzorg

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou PNOzorg aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou PNOzorg aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek PNOzorg


Home » Zorgverzekeraars » PNOzorg